Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Και στον 21ο αιώνα, σύμβολα και χώροι θρησκευτικής λατρείας συνεχίζουν να γίνονται αντικείμενα επιθέσεων και βανδαλισμού, μίσους και αίματος. Γεγονότα ενδεικτικά και αποκαλυπτικά, ότι σχεδόν τίποτα δεν βελτιώνεται στο χώρο των συναισθηματικών εμμονών, των ιδεολογικών παραλογισμών και των ενστίκτων, με παραλυτική δύναμη την αθεΐα.
Η σκοταδιστική ασυνείδητη τύφλωση και η συνειδητή μισαλλοδοξία, φαίνεται, ότι συνεχίζουν να υπάρχουν έντονα σε όλο τον πλανήτη, όπως και στους περασμένους αιώνες.
Το δραματικό αιματηρό περιστατικό σε εβραϊκή Συναγωγή στις ΗΠΑ προχθές, οι επιθέσεις και οι δολοφονίες χριστιανών κοπτών στην Αίγυπτο ή τη Συρία, τελευταία και τα εγκλήματα της αντιμαχίας των μουσουλμανικών αιρέσεων στο Πακιστάν ή τις Αραβικές Χώρες, ακόμη και στην Ινδία, είναι γεγονότα εξαιρετικά, που αμαυρώνουν τις κοινωνίες και προαναγγέλλουν τραγικές μελλοντικές αναστατώσεις.
Την ίδια ώρα, οι ηγεσίες του κόσμου κωφεύουν και διαρκώς περί άλλα τυρβάζουν, μπροστά στην επερχόμενη – και λόγω του μεταναστευτικού – δοκιμασία.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
 τ. Βουλευτής Επικρατείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου