Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΕΠ)


Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής «ανοίχθηκε ανέμελα» (ελέω Υπουργείου Παιδείας) στο πέλαγος της παραμόρφωσης, του υποκειμενισμού και της ασέβειας, απέναντι στην ιστορία και τη γλώσσα του Τόπου.
Χωρίς γλωσσική ευαισθησία αλλά και ανυπαρξία αισθήματος ευθύνης προς την ιστορία μας κάποιοι συγγραφείς του ΙΕΠ ανταγωνίζονται μεταξύ τους, (με καταχθόνια κριτήρια ιδεολογικά και επιχειρήματα ιστορικά διάτρητα) και «κωπηλατώντας» με φανατικό «μεταμοντέρνο» οίστρο, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο «ετσιθελικό» γνωσιολογικό καθεστώς στην εκπαίδευση. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς να ικανοποιήσουν, οιονεί, - μεταξύ άλλων - τις από μακρού εκφρασθείσες «οδηγίες» Κίσσινγκερ και τις πρόσφατες «χρυσοφόρες» επιθυμίες (του διαβόητου) Σόρος!
Καλούνται από το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου η Ακαδημία Αθηνών, οι Πανεπιστημιακές Σχολές, ως κύριοι θεματοφύλακες της ιστορίας και της  γλώσσας, αλλά και οι πολιτικοί Αρχηγοί, να βάλουν φρένο σε αυτή την ανεξέλεγκτη πορεία συνειδητής διαστρέβλωσης και κακοποίησης των ιερών και των οσίων της Ελλάδος.
Αν στους νέους της Χώρας δεν μπορούν να δώσουν επιτέλους ελπίδα και ευτυχία, ας μη τους τραυματίσουν, γκρεμίζοντας το παρελθόν τους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
 τ. Βουλευτής Επικρατείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου