Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ   ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ   ΤΣΙΠΛΑΚΟΥ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ  ΈΔΡΑΣΑΝ

Όλοι γνωρίζαμε από χρόνια τον αυξανόμενο πλουτισμό του αποβιώσαντος δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, αλλά κανένα αρμόδιο όργανο δεν είχε προβεί έστω και σε ένα απλό έλεγχο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί την δημοσιογραφική του ιδιότητα για να προκαλεί με τις πανάκριβες αγορές ακινήτων. Η απορία μου είναι γιατί όλοι που ήταν υπεύθυνοι για να ελέγξουν αυτή τα απλά στοιχεία, περίμεναν τον θάνατο του δημοσιογράφου για να προβούν στις νόμιμες  διαδικασίες.

Λογικά δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια αμέλεια των αρμοδίων με αποτέλεσμα να υποπτεύεται ο απλός πολίτης  ότι δεν τολμούσαν να τον θίξουν γιατί υπήρχε φόβος να μπούν στο στόχαστρο του δημοσιογράφου αυτού που είχε άριστο επιτελείο  συνεργατών να τον πληροφορεί για τυχόν παρανομίες  ή προσωπικά θέματα κυρίως υψηλά ισταμένων προσώπων οι οποίοι  δεν μπορούσαν να να γνωρίζουν αν  ο Τράγκας ήταν ενήμερος τυχόν παρανομίας τους ακόμα και στο απώτατο παρελθόν τους.

Θυμάμαι τις εκπομπές του που ανακοίνωνε ότι την επαύριον θα αποκαλύψει ατασθαλίας προσώπων που κατονόμαζε και την επομένη ούτε λέξη γιατί ο εκβιασμός είχε πετύχει.

 Προσωπικά έχω συκοφαντηθεί με σφοδρότητα για ανύπαρκτες αιτιάσεις όπως  η κατηγορία ότι ως αρμόδιος στο υπουργείο δημοσίων έργων για τις κατασκευές διοδίων  είχα καταχραστεί χρήματα  για κάποια διόδια που δεν χρειάζονταν.  Δεν υπέκυψα στον εκβιασμό και γελοιοποιήθηκαν γιατί τα διόδια είχαν γίνει το 1970, ενώ  είχα αναλάβει καθήκοντα το 1976  αλλά και σε άλλες περιπτώσεις με παρόμοια κατάληξη.

Σε μία σωστή κοινωνία οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται δίκαια και έγκαιρα για όλους χωρίς διακρίσεις και υστερ0βουλίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου