Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»

«Η νέα τρομοκρατική και θρασύδειλη πράξη στοχεύει ουσιαστικά το αξίωμα του Βουλευτή, δηλαδή του εκπροσώπου, που ο Λαός δημοκρατικά και ελεύθερα επέλεξε για τον εαυτό του. Αυτή η διαχρονική αντιπαράθεση των τρομοκρατών – αντιεξουσιαστών (με συνειδητές εγκληματικές προθέσεις και πράξεις), αντικρίζεται προς το βαθμό της ικανότητας των διωκτικών αρχών και στο αίσθημα ευθύνης των πολιτικών ηγεσιών τους.
Ο επίμονος φανατισμός της εγκληματικής αγυρτείας όλων των αποχρώσεων, και η μόνιμη επιθυμία τους για συντριβή με κάθε μέσο των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας, πρέπει κάποτε σοβαρά να αφυπνίσει τους σημερινούς εκφραστές της δημόσιας ζωής.
Πέραν των συγκυριακών αιτίων, η πρόσθετη εργολαβία ψευδών και κατασκευασμένων υπερβολών, ορισμένων Μ.Μ.Ε., που τροφοδοτεί τη βία και την τρομοκρατία σε καμιά χώρα δεν άλλαξαν τίποτα. Σε καμιά χώρα δε βελτίωσαν τη μοίρα των λαών. Αντίθετα έφεραν καταστροφή, πόνο και αίμα.
Οι εκφοβισμοί και οι προπηλακισμοί εις βάρος Βουλευτών και οι τρομοκρατικές πράξεις όπως η χθεσινή δεν οδηγούν πουθενά.
Η Δημοκρατία δεν θα ανατραπεί όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι χρησιμοποιούν το Λαό ως όχλο, όσο και αν προσπαθούν να την κανιβαλίσουν.
Παιδιά της Ελλάδας, μη σας εξαπατούν και μη σας παραπλανούν οι επιτήδειοι και τα κανάλια της ντροπής, μη σας παρασύρουν και σας οδηγούν στο έγκλημα. Οι πράξεις βίας δεν είναι ηρωισμός. Δεν είναι καν μέσον για την προώθηση ιδεολογικών αρχών και στόχων.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

των Ελλήνων τ. Βουλευτών – Ευρωβουλευτών



Εκ της γραμματείας
16-2-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου