Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

   Οι, κακή τη μοίρα, ανίκανοι «εισηγητές» του σήμερα, σχεδιάζουν με προκλητική επιπολαιότητα το μέλλον των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των πάσης φύσεως εργαζομένων αυτού του τόπου.
     Ανεύθυνοι και όχι μόνον…  αμαθείς, εύκολα προσχώρησαν και ως φαίνεται υιοθέτησαν τις κερδοσκοπικές επιθυμίες των μεγάλων (κυρίως εξωχώριων) ασφαλιστικών εταιρειών. «Αποδέχθηκαν» (Υπουργείο Εργασίας, ΙΚΑ κ.λπ.) να υλοποιήσουν τις ορέξεις των πιο αδίστακτων συμφερόντων, που αντικείμενό τους έχουν τη μεγάλη εκμετάλλευση – το  ασφαλιστικό grosso colpo – εις βάρος του Λαού. Δηλαδή την έντεχνη προοδευτική εκχώρηση της ασφαλιστικής κάλυψης (γηρατειών και υγείας) των ελλήνων πολιτών στην ιδιωτική ασφαλιστική αγορά!!!
     Οδηγούμαστε έτσι ουσιαστικά στη μεθοδική και συνειδητή κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους. Αντί της αναγκαίας βελτίωσης και ισχυροποίησής του, αρκετοί, από πολλούς πολιτικούς χώρους, προχωρούν με μια σειρά τεχνασμάτων και ισχυρισμών στην εκθεμελίωση του ασφαλιστικού μας συστήματος.
     Πολίτες, ζητήστε από τα κόμματα και τις Ηγεσίες τους ΤΩΡΑ – πριν να είναι αργά –, με καθαρότητα και σαφήνεια να δεσμευθούν ΟΛΟΙ με συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδιο πάνω στο ασφαλιστικό, που είναι και θα παραμείνει ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου