Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

Είναι σαφές ότι από το σύνολο των διατάξεων της συνθήκης των Πρεσπών και των κανόνων του Δικαίου των Συνθηκών (του έτους 1969) η Ελλάδα βγαίνει πολλαπλά και αμετάκλητα ζημιωμένη.
Και το ερώτημα που πλανάται είναι: που οφείλεται η βεβιασμένη, πρόχειρη και αμελέτητη προσχώρηση της Κυβέρνησης σε αυτή την συμφωνία; Η ιστορία είναι βέβαιο ότι σύντομα θα αποκαλύψει τα κίνητρα και τα αίτια! Σύντομα το παρασκήνιο θα γίνει προσκήνιο. Υπομονή.
Ανεξάρτητα όμως προς τις όποιες αποκαλύψεις του μέλλοντος το γεγονός παραμένει. Με την συνθήκη των Πρεσπών, ο κουμμουνιστικής (σταλινικής-τιτοϊκής) έμπνευσης νεώτερος Μακεδονισμός νίκησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το όνομα "επωλήθη".
Ήδη, άλλωστε, η κα Μέρκελ  και ο κος Πάϊατ βιάζονται με τις "κινήσεις" τους και στον Ελλαδικό χώρο, να μας τροφοδοτήσουν  με αποκαλυπτικό υλικό ώστε να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το ποιοι είναι οι σύγχρονοι ολετήρες της Μακεδονίας.
Για όλα αυτά όμως τα άθλια, χρειάζεται ως απάντηση, μία γενναία απόφαση ανατροπής: "Παραίτηση των Βουλευτών της αντιπολίτευσης από την Βουλή και εξαναγκασμός σε εκλογές ΤΩΡΑ".
Οτιδήποτε άλλο, μέσα στο σημερινό κλίμα παρακμής και ευτελισμού αρχών και αξιών, (ως θέση ή πρόταση) θα είναι μία ατελέσφορη διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά.
                                                                                                                                      
                                                                                                                                                  
                                                                                                                                               κ.δ.π.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου