Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΧΑΣΙΣ (… «φαρμακευτική κάνναβη»)!


Οι καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις (των επιπόλαιων), ότι η πολιτεία θα ελέγχει αποτελεσματικά(!) την καλλιέργεια, την επεξεργασία και την εμπορία του φαρμακευτικού χασίς, είναι εσκεμμένα αποπροσανατολιστικές.
Με την υλοποίηση του νέου Νόμου, η εγκληματική παραβατικότητα των επόμενων ετών στο τομέα των ναρκωτικών, με μαθηματική βεβαιότητα, θα «κτυπήσει κόκκινο».
Για μια ακόμη φορά, η ετερόκλητη συμμαχία των … «εκσυγχρονιστών» (από όλα τα κόμματα), ασυνείδητα(;) και αυτή τη φορά, διαπράττει ακόμα ένα λάθος για το μέλλον του τόπου και τη ζωή των νέων Ελλήνων.
Το προπαγανδιζόμενο δέλεαρ – πέραν των σοβαρών ιατρικών ισχυρισμών – περί της αυξήσεως των θέσεων εργασίας από την δημιουργία νέων αγροτοφαρμακευτικών επιχειρήσεων, είναι βέβαιο ότι σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αντικρισθεί, με την αύξηση των «θέσεων» των χρηστών στα… νοσοκομεία και τα ιδρύματα απεξάρτησης!
Ο χείμαρρος των επιχειρημάτων, που ξεδιπλώθηκαν εντός και εκτός Βουλής υπέρ και κατά της καλλιέργειας της… φαρμακευτικής κάνναβης, έπνιξε, και περαιτέρω θα πνίξει στη σύγχυση τους πολίτες την Χώρας και θα τραυματίσει την αυριανή Ελλάδα. Στο πολύπλοκο αυτό θέμα υπάρχουν αντικρουόμενα επιχειρήματα και κυρίως κάποιες βεβαιότητες για την μη ικανότητα και την μη αποτελεσματικότητα του Κράτους.
Στο βωμό του κέρδους κάποιων επιτήδειων «επενδυτών» θα θυσιαστούν χιλιάδες ελληνόπουλα,  αγόρια και κορίτσια, τα επόμενα χρόνια.
Για μία ακόμη φορά εύγε ελληνικό πολιτικό σύστημα. Και εδώ τα κατάφερες.

Το Δ.Σ. 
της Ένωσης 
τέως Βουλευτών - Ευρωβουλευτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου