Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Η ΠΑΡΙΣΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΘΕΜΑ: «Η ΠΑΡΙΣΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ» 

    «Οι προβληματικών ικανοτήτων Δυτικές Ηγεσίες ολοφύρονται. Οι μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί καθεύδουν.
     Όλοι τους βυθισμένοι – πέρα για πέρα – σε συμφέροντα, στυγνή ιδιοτέλεια και εγωιστικούς οικονομικούς και γεωπολιτικούς υπολογισμούς, αδυνατούν να δουν την αδυσώπητη πραγματικότητα. Αδυνατούν να δράσουν ταχύτατα και αποφασιστικά, όσο τους επιτρέπει ο χρόνος.
      Μικρόνοες, άβουλοι και αναποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των λαθών τους και της κτηνώδους τρομοκρατίας, σύρουν την ανθρωπότητα σε μία νέα περιπέτεια.
      Καθ’ όσον αφορά, εμάς τους Έλληνες, στα μεγάλα κεφάλαια της προστασίας της Πατρίδας, της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς το πρόσωπο του κάθε δοκιμαζόμενου ανθρώπου (της όποιας θρησκείας), κάποιοι από μας, αντί με σιδερένια θέληση να γρηγορούν, ανεμίζουν τα λάβαρα των ανερμάτιστων ιδεοληψιών τους, χτυπώντας τα κύμβαλα ενός φθηνού θεατρικού προοδευτισμού. Αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, να οδηγούν ανεύθυνα έναν ολόκληρο λαό σε σύγχυση και σε πολιτισμική σχιζοφρένεια.
     Η διαφορετικών προδιαγραφών – ορατή – τρίτη παγκόσμια σύγκρουση, που έρχεται από το μέλλον, πρώτα θύματα της θα έχει τους μικρούς αδύναμους κρίκους αυτής της γεωγραφικής περιοχής.
    Ας επαγρυπνούμε επομένως θαρρετά και με σύνεση και ας προετοιμαζόμαστε σοβαρά και υπεύθυνα.»


                                           Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου