Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ: «ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ (Bail in)»

27/10/2015

Οι νέοι εκβιαστικοί εξαναγκασμοί εις βάρος του ελληνικού λαού είναι από διμήνου ορατοί, καθ’ όσον αφορά την ολοκληρωτική οικονομική μας υποταγή στα πρόσθετα κελεύσματα των δανειστών και των υπαλλήλων τους.
Οι «εταίροι» μας τεχνηέντως πέτυχαν – χάρη στη δική μας απρονοησία – να συνδυάσουν υποχρεωτικά την αναγκαστική προηγούμενη υλοποίηση των 49 προαπαιτούμενων της συμφωνίας της 13ης-14ης  Ιουλίου του 2015 με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέχρι το τέλος του προσεχούς Δεκεμβρίου! Άλλως τους Έλληνες τους περιμένει η εφαρμογή των νέων κανόνων και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από 1ης Ιανουαρίου του 2016), δηλαδή η λαιμητόμος του κουρέματος («bail in») των καταθέσεών τους. Του ιδρώτα της ζωής των κατοίκων αυτής της χώρας.
Αν επομένως οι εντέχνως, εκ μέρους των δανειστών, προκαλούμενες σήμερα δυσκολίες ή η δική μας ανικανότητα με άλογες καθυστερήσεις στην προώθηση των προαπαιτουμένων, οδηγήσουν σε μία ακόμη πιο δραματική φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και στην ταυτόχρονη παράδοση του τραπεζικού μας συστήματος στους ξένους άρπαγες, τότε ένα ειδεχθές έγκλημα εναντίον του Λαού και της Χώρας θα έχει διαπραχθεί.
Οι ευθύνες είναι τεράστιες για όλους τους με ελληνικό διαβατήριο αρμοδίους, που δεν επέβαλαν την αποσύνδεση των προαπαιτούμενων και της αξιολόγησης από την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.


Το Δ.Σ. της Ένωσης των Ελλήνων τ. Βουλευτών - Ευρωβουλευτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου